CL_STPIETER_251A6185 kopie

VACATURE ALERT COFFEELOVERS LOCATIE HEERLEN

Ben jij een echte Coffeelover (m/v)? Heb jij passie voor koffie én gastvrijheid? voor onze nieuw te openen locatie in Heerlen zijn wij op zoek naar enthousiaste Barista’s en horecamedewerkers (FT/PT)

Ben je geïnteresseerd in een van onderstaande functie(s)? Stuur jouw cv, motivatie, beschikbaarheid en je wens hoeveel uur te willen werken naar:
personeel@blanchedael.nl t.a.v. Mireille Fitters onder vermelding van "Heerlen".


WIE ZOEKEN WIJ?
We zoeken meerdere verse krachten die komen te werken in deze nieuwe locatie. Samen met je collega-barista’s word je hét gezicht van onze koffiebar.
Tot je werkzaamheden behoren onder meer het helpen van onze gasten aan de bar, zorgen voor een correcte kassa afhandeling en het maken van de beste koffies voor je gasten met jouw latte-art kunsten.
Je bent een gastvriendelijk, vrolijk persoon met flair. Je bent flexibel, kunt werken onder druk en houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken.
We verwachten onze nieuwe locatie te openen medio juni. In verband met het inwerken in ons Coffeelovers-concept en het wegwijs maken in de wereld van koffie, willen we je graag per 1 juni laten starten.

WAT BIEDEN WIJ?
Wij bieden je een uitdagende (parttime/ fulltime) baan met een marktconform salaris, volgens de horeca CAO, bij een toonaangevend koffiebedrijf. Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels SCA-trainingen van gecertificeerde SCA-trainers.
Daarnaast bieden we je de mogelijkheden tot een sportregeling en, bij vast dienstverband, een fietslease plan. Korting op ons, en Blanche Dael’s assortiment. En iedere dag natuurlijk de beste cappuccino’s uit de regio.

SOLLICITEREN?
Ben je geïnteresseerd in een van deze functie(s)? Stuur jouw cv, motivatie, beschikbaarheid en je wens hoeveel uur te willen werken naar:
personeel@blanchedael.nl t.a.v. Mireille Fitters onder vermelding van "Heerlen".

BEN JIJ EEN ECHTE COFFEE LOVER?

Coffeelovers houdt van koffieliefhebbers en andersom. Onze liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, delen we maar al te graag. Onze speciaal getrainde Coffeelovers-barista’s malen voor elke koffie verse bonen en ze verrassen liefhebbers graag met liefdevolle latte-art, in de vorm van het bekende Coffeelovers-hartje. Inmiddels bestaat Coffeelovers uit 10 vestigingen; 7 locaties in Maastricht en in Eindhoven, Roermond en Nijmegen. Coffeelovers is een klassiek koffiehuis met als grote voordeel voor medewerkers dat we een dagzaak zijn.

Wil je graag een open sollicitatie sturen? Dit mag altijd! Stuur je cv en motivatiebrief naar personeel@blanchedael.nl tav Mireille Fitters.