CL_STPIETER_251A6185 kopie

BEN JIJ EEN ECHTE COFFEE LOVER?

Coffeelovers houdt van koffieliefhebbers en andersom. Onze liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, delen we maar al te graag. Onze speciaal getrainde Coffeelovers-barista’s malen voor elke koffie verse bonen en ze verrassen liefhebbers graag met liefdevolle latte-art, in de vorm van het bekende Coffeelovers-hartje. Inmiddels bestaat Coffeelovers uit 10 vestigingen; 7 locaties in Maastricht en in Eindhoven, Roermond en Nijmegen. Coffeelovers is een klassiek koffiehuis met als grote voordeel voor medewerkers dat we een dagzaak zijn.

Wil je graag een open sollicitatie sturen? Dit mag altijd! Stuur je cv en motivatiebrief naar personeel@blanchedael.nl tav Mireille Fitters.

ASSISTENT TEAMLEIDER PLEIN (38 UUR)

Een verantwoordelijke horecabaan en ‘s avonds lekker thuis.

FUNCTIEBESCHRIJVING
Als assistent teamleid(st)er Coffeelovers ben jij medeverantwoordelijk voor onze mooie locatie op Plein 1992 in Maastricht. Samen met de teamleider zorg je ervoor dat gasten van Coffeelovers adequaat geholpen worden, dat de producten van hoge kwaliteit zijn en dat de zaak netjes en sfeervol is.

Je werkt mee op de vloer en bedient gasten, verricht betalingen, helpt met de bereiding van dranken en zorgt voor een opgeruimde en schone werkomgeving.
Daarnaast bouw je mee aan een sterk team van gastgerichte medewerkers, zorg je voor bestellingen en voer je administratieve taken uit. Belangrijk aspect van de functie is het vervangen van de teamleider tijdens afwezigheid.

WAT BIEDEN WIJ
We zijn iedere dag geopend, maar de avonden heb je lekker vrij. Je wordt ingeschaald binnen de Horeca CAO op basis van je werkervaring. Je mag deelnemen aan ons fietsplan, krijgt korting binnen bij Coffeelovers en Blanche Dael en mag ervaren hoe prettig het werken is binnen onze heersende bedrijfscultuur. Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels SCA-trainingen van gecertificeerde SCA-trainers.

WIE ZOEKEN WIJ
De assistent teamleid(st)er is een vrolijk persoon met flair en overwicht. Je hebt een passie voor koffie en thee.
We zoeken iemand die gewend is de handen uit de mouwen te steken. En die kan leidinggeven aan een gevarieerd en hecht team.

Een flexibele houding is noodzakelijk en ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

SOLLICITEREN?
Ben jij de assistent teamleider die we zoeken? Stuur jouw cv en motivatie naar personeel@blanchedael.nl t.a.v. Mireille Fitters.