CL_STPIETER_251A6185 kopie

BEN JIJ EEN ECHTE COFFEE LOVER?

Coffeelovers houdt van koffieliefhebbers en andersom. Onze liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, delen we maar al te graag. Onze speciaal getrainde Coffeelovers-barista’s malen voor elke koffie verse bonen en ze verrassen liefhebbers graag met liefdevolle latte-art, in de vorm van het bekende Coffeelovers-hartje. Inmiddels bestaat Coffeelovers uit 10 vestigingen; 7 locaties in Maastricht en in Eindhoven, Roermond en Nijmegen. Coffeelovers is een klassiek koffiehuis met als grote voordeel voor medewerkers dat we een dagzaak zijn.

Wil je graag een open sollicitatie sturen? Dit mag altijd! Stuur je cv en motivatiebrief naar personeel@blanchedael.nl tav Mireille Fitters.

AFWASHULP WEEKENDEN (OPROEPKRACHT - SCHOLIEREN)

De functie

Als afwashulp zorg je er samen met het team voor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van hun Coffeelovers-genietmoment. Je bent verantwoordelijk voor diverse afwaswerkzaamheden ter ondersteuning van de keuken en bediening. Je zorgt voor een nette werkplek en behandelt al onze materialen met zorg.

Het gewenste profiel

Voor deze functie zoeken wij een hardwerkende teamspeler. Je hebt oog voor detail, bent stressbestendig, schakelt snel en zet graag dat stapje extra.

Heb je interesse? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar personeel@blanchedael.nl