CL_STPIETER_251A6185 kopie

BEN JIJ EEN ECHTE COFFEE LOVER?

Coffeelovers houdt van koffieliefhebbers en andersom. Onze liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, delen we maar al te graag. Onze speciaal getrainde Coffeelovers-barista’s malen voor elke koffie verse bonen en ze verrassen liefhebbers graag met liefdevolle latte-art, in de vorm van het bekende Coffeelovers-hartje. Inmiddels bestaat Coffeelovers uit 10 vestigingen; 7 locaties in Maastricht en in Eindhoven, Roermond en Nijmegen. Coffeelovers is een klassiek koffiehuis met als grote voordeel voor medewerkers dat we een dagzaak zijn.

Wil je graag een open sollicitatie sturen? Dit mag altijd! Stuur je cv en motivatiebrief naar personeel@blanchedael.nl tav Mireille Fitters.

VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOK (PARTTIME/FULLTIME)

Wil jij elke dag werken met dagverse producten en ’s avonds vrij zijn? Word dan onze nieuwe zelfstandig werkend kok!

FUNCTIEBESCHRIJVING
Coffeelovers houdt van koffieliefhebbers en andersom. Onze liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, delen we maar al te graag. Op onze locatie aan plein 1992 in Maastricht bieden we ook een verrassende menukaart aan. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

Als zelfstandig werkend kok bij Coffeelovers werk je in een klein team, bestaande uit collega-koks, barista’s, medewerkers bediening en afwassers. Je bereidt met passie fijne en dagverse gerechten. Onze menukaart is verrassend waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

WAT BIEDEN WIJ
We zijn iedere dag geopend, maar de avonden heb je lekker vrij. Je wordt ingeschaald binnen de Horeca CAO op basis van je werkervaring, krijgt ruimte om mee te denken over passende gerechten, mag deelnemen aan ons fietsplan, krijgt korting bij Coffeelovers en Blanche Dael en mag ervaren hoe prettig het werken is binnen onze heersende bedrijfscultuur.

SOLLICITEREN?
Ben jij de Coffeelovers kok die we zoeken? Stuur jouw cv en motivatie naar personeel@blanchedael.nl t.a.v. Mireille Fitters.

VACATURE BARISTA EINDHOVEN (16-24 UUR)

FUNCTIEBESCHRIJVING
Als Barista kom jij te werken in onze vestiging in Eindhoven. Samen met jouw collega’s ben je het gezicht van Coffeelovers Eindhoven. Je helpt onze gasten aan de bar en zorgt voor een correcte kassa afhandeling. Je maakt de lekkerste dranken voor ze klaar en je verrast ze met jouw latte-art kunsten.
Naast deze taken help je mee met het schoonhouden van de bar en alle bijbehorende ruimtes. 

WAT BIEDEN WIJ
Wij bieden je een uitdagende baan met een marktconform salaris volgens de horeca CAO bij een toonaangevend koffiebedrijf. Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels SCA-trainingen van gecertificeerde SCA-trainers.

WIE ZOEKEN WIJ
Jij bent een gastvriendelijk, vrolijk persoon met flair. Jij bent flexibel, kunt werken onder druk en houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken.
Natuurlijk heb je affiniteit met koffie en/of thee.

SOLLICITEREN?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur jouw cv en motivatie naar personeel@blanchedael.nl t.a.v. Mireille Fitters.