CL_STPIETER_251A6185 kopie

Voor onze locatie in Eindhoven zoeken wij een Barista met aantoonbare barista-ervaring voor +/- 20 uur per week (incl. 1 dag in het weekend).

Ben jij in staat om samen met je team iedere dag het perfecte koffiemomentje voor onze gasten te creëren? Dan zoeken wij jou!

Coffeelovers; dé plek voor iedereen die gek is op koffie. Blanche Dael koffie om precies te zijn. Zwart of met veel extraatjes, warm of juist ijskoud geserveerd. Lekker om ter plekke van te genieten of ‘to go’.

Met 9 vestigingen in Zuid-Nederland is Coffeelovers een toonaangevend koffiebedrijf. Een moderne plek om van je dag te genieten met traditionele waardes zoals kwaliteit en gastvriendelijkheid. Als je van koffie houdt, kun je bij ons terecht… Feel the love!

 

FUNCTIEBESCHRIJVING

Als Barista kom jij te werken in onze vestiging in Eindhoven. Samen met jouw collega-barista’s ben je het gezicht van Coffeelovers Van Piere.

Je helpt onze gasten aan de bar en zorgt voor een correcte kassa afhandeling. Je maakt de lekkerste dranken voor ze klaar en je verrast ze met jouw latte-art kunsten. Naast deze taken help je mee met het schoonhouden van de bar en alle bijbehorende ruimtes.

 

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden je een uitdagende baan met een marktconform salaris volgens de horeca CAO bij een toonaangevend koffiebedrijf. Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels SCA-trainingen van gecertificeerde SCA-trainers.

 

WIE ZOEKEN WIJ

Jij bent een gastvriendelijk, vrolijk persoon met flair. Jij bent flexibel, kunt werken onder druk en houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken. Natuurlijk heb je affiniteit met koffie en/of thee.

 

SOLLICITEREN?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur jouw cv en motivatie naar personeel@coffeelovers.nl t.a.v. Richard Limpens.