Zes vestigingen in de KoffieTop100

Zes vestigingen in de KoffieTop100

Ook in 2018 gooit Coffeelovers weer hoge ogen in de Misset KoffieTop100. Alle deelnemende Coffeelovers koffiezaken zijn door de vakjury in de top 100 geplaatst. Daarnaast is Coffeelovers De Annex tot beste koffiezaak van Limburg gekroond.

Het juryrapport ziet er als volgt uit:

11. Coffeelovers De Annex, Maastricht – Provinciewinnaar Limburg
“Ethiopië Kochere Natural is een gewaagde keuze voor lungo, maar de verschillende vestigingen van Coffeelovers maken al een paar jaar succesvolle lungo’s met Ethiopische bonen. En dat is bij deze locatie niet anders. Eenmaal in de mond een smaakexplosie van mildzoete, frisse en fruitige smaaktonen. De afdronk is rond en aangenaam. ‘Dit is genieten van een excellent bereide lungo.”

Het volledige juryrapport

13. Coffeelovers Van Piere, Eindhoven
“Goede koffie is één, maar het zijn vaak de mensen die het verschil maken tussen een goede koffiezaak en een héél goede koffiezaak. Volgens de jury is het bij deze locatie van Coffeelovers met name dat laatste, want wát een gastvrije en open, spontane barista treffen we hier!”

Het volledige juryrapport

14. Coffeelovers Mariënbug, Nijmegen
“Het is een frisse koffie met een heel aangenaam zuurtje die een vol en smooth mondgevoel geeft. De smaken van citrus en pure chocolade komen lekker naar voren.”

Het volledige juryrapport

31. Coffeelovers Plein 1992, Maastricht
Heerlijk. Alles klopt: fruitig, kruidig, rond, medium body… Gewoonweg wauw! De smaakbalans is geweldig. Eerst proef je de heerlijke fruitige tonen, daarna komt het kruidige aspect aan bod. Chapeau!

Het volledige juryrapport

53. Coffeelovers, Roermond
“De koffie komt dampend op tafel, dus we moeten even wachten met proeven. Maar als het dan zo ver is, top! Het mondgevoel is zeer vol en blijft mooi plakken in de mond.”

Het volledige juryrapport

58. Coffeelovers De Dominicanen, Maastricht
“Vol overgave wordt ons verteld waar de bonen voor de lungo vandaan komen (de regio Yirgacheffe in Ethiopië) en wordt uitgeweid over het droogproces. En wat een geweldige koffie!”

Het volledige juryrapport