Boekhandel Eindhoven

#DDWBloggersCafe

#DDWBloggersCafe

#DDWbloggerscafe

Tijdens de Dutch Design Week 2014 werd Coffeelovers omgevormd tot de bloggershotspot van Eindhoven: Het DDW Pop-Up Bloggerscafé! Dit was de gehele week te volgen via de hashtag #DDWBloggersCafe

Het Idee

Het idee achter het DDW Bloggerscafé is dat het een inspirerende plek gaat worden midden in het centrum van Eindhoven tijdens de Dutch Design Week. Dé plek waar bloggers (alle soorten en maten) samen kunnen komen om elkaar eens offline te ontmoeten, DDW inspiratie te delen met elkaar, met bezoekers, maar ook bijvoorbeeld met hun volgers.

Bubblemint

Het creatieve concept komt uit de koker van Lonneke, van het blog Bubblemint Zij heeft een aantal van de meest inspirerende bloggers enthousiast gemaakt om mee te doen en het concept en dit vorm te geven! Anki van Zilverblauw zal de lifestylebloggers vertegenwoordigen, Esther van Urban Moms de Kids-bloggers en Suzanne van EnSuus vertegenwoordigt de interieurbloggers! Hun ‘likes’ vormen de rode draad in het Bloggerscafé.  De drie bloggers hebben weer een groot aantal bekende en opkomende bloggers bereid gevonden om samen met hun deze week de Dutch Design Week te bezoeken en de hoogtepunten te beschrijven, tijdens Live blogsessies vanuit het bloggerscafé.

Het Programma

Het gehele verslag van het #ddwbloggerscafe vind je op het blog van Bubblemint

En check hier een aantal van de blogs:

Moodkids
EnSuus
Zowieso
Petite Lou Blog
Zilverblauw
Urban Moms
101 woonideeën
Mevrouw Knot
OuiOuiStudio
Villa d’Esta
KidsRoomZuid