Take away koffie coffeelovers

We really need you now!

Ben jij een echte coffeelover?

Coffeelovers houdt van koffieliefhebbers en andersom. Onze liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, delen we maar al te graag. Onze speciaal getrainde Coffeelovers-barista’s malen voor elke koffie verse bonen en ze verrassen liefhebbers graag met liefdevolle latte-art, in de vorm van het bekende Coffeelovers-hartje.

COFFEELOVERS
Coffeelovers is opgericht door koffiebranderij en theepakkerij Blanche Dael in Maastricht. Dit familiebedrijf is in 1878 door Guillaume Dael opgericht als handel in koloniale waren. Inmiddels bestaat Coffeelovers uit 10 vestigingen; 7 locaties in Maastricht en in Eindhoven, Roermond en Nijmegen.

Coffeelovers is een klassiek koffiehuis met als grote voordeel voor medewerkers dat we een dagzaak zijn.

OPEN SOLLICITATIE

Wil je graag een open sollicitatie sturen? Dit mag altijd! Stuur je cv en motivatiebrief naar personeel@blanchedael.nl tav Mireille Berghof.

AFWASHULP ZATERDAG  PLEIN 1992

FUNCTIEBESCHRIJVING
Voor Coffeelovers Plein 1992 zijn wij op zoek naar een: afwashulp zaterdag (oproepkracht). Als afwashulp zorg je er samen met het team voor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van hun Coffeelovers-genietmoment. Je bent verantwoordelijk voor diverse afwaswerkzaamheden ter ondersteuning van de keuken en bediening. Je zorgt voor een nette werkplek en behandelt al onze materialen met zorg.

WIE ZOEKEN WIJ
Voor deze functie zoeken wij een hardwerkende teamspeler. Je hebt oog voor detail, bent stressbestendig, schakelt snel en zet graag dat stapje extra.

SOLLICITEREN
Ben jij enthousiast over de functie? Mail dan een korte motivatiebrief met c.v. naar personeel@coffeelovers.nl.