Come in and feel the love...

Coffeelovers houdt van koffieliefhebbers en andersom… De liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, is te proeven en te voelen! De speciaal getrainde Coffeelovers-barista’s malen voor elke koffie een verse hoeveelheid bonen, afkomstig van huisleverancier Maison Blanche Dael: sinds 1878 een begrip in Maastricht.

Coffeelovers houden ook van lekkers… met onze Italiaans geïnspireerde menukaart vol focaccia’s en overheerlijke dolce, zoals verschillende soorten cheesecake, carrot cake, brownies en muffins. Geen tijd om even te zitten? Zowel de koffie, als de broodjes kunnen ook worden meegenomen. Bij Coffeelovers de Annex, Coffeelovers Roermond, Coffeelovers Van Piere & Coffeelovers Sint Pieter krijg je ook versverpakte koffie van Blanche Dael, voor wie thuis barista wil spelen.

Met 9 vestigingen in Zuid-Nederland groeit het Coffeelovers- concept gestaag. Een moderne plek om van je dag te genieten met traditionele waardes zoals kwaliteit en gastvriendelijkheid. Zolang je van koffie houdt, kun je bij ons terecht… Feel the love!